اخبار و رویدادها: ثبت نام سفر هوایی عتبات عالیات در دانشگاه صنعتی شاهرود

ثبت نام سفر هوایی عتبات عالیات در دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۰۸:۰۶:۴۴

ثبت نام سفر هوایی عتبات عالیات در دانشگاه صنعتی شاهرود

سرپرست نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری دانشگاه صنعتی شاهرود از ثبت نام سفر هوایی کربلای معلی و عتبات عالیات ویژه کارکنان، اساتید خانواده های و دانشجویان دختر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، حجت الاسلام ابوالفضل فندرسکی گفت: کاروان زیارتی کربلای معلی و عتبات عالیات ویژه کارکنان و اساتید به همراه خانواده و خواهران دانشجو به صورت هوایی در بازه زمانی نیمه دوم شهریور سال جاری برگزار می شود.

وی با بیان اینکه هزینه ثبت نام هر نفر حدود 16 میلیون ریال و ودیعه پیش ثبت نام هر نفر یک میلیون ریال است اظهار داشت: به هر نفر مبلغ ده میلیون ریال وام اعطاء می شود.

حجت الاسلام فندرسکی گفت: از علاقه مندان دعوت به عمل می آید جهت پیش ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری مراجعه یا با شماره تماس 32396010 و 09124744475 (حجت الاسلام حیدری کارشناس فرهنگی دفتر) تماس حاصل کنند.