اخبار و رویدادها: اکران فیلم سینمایی«ابد و یک روز» در دانشگاه صنعتی شاهرود

اکران فیلم سینمایی«ابد و یک روز» در دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۱:۰۷:۰۲

اکران فیلم سینمایی«ابد و یک روز» در دانشگاه صنعتی شاهرود

مدیر امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: فیلم سینمایی «ابد و یک روز» برنده 9 سیمرغ از سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر در این دانشگاه اکران می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر مهدی برادران افزود: فیلم سینمایی ابد و یک روز (برنده 9 سیمرغ از سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر) دوشنبه 27 اردیبهشت ماه سال جاری به همت مدیریت امور فرهنگی در تالار شقایق های این دانشگاه اکران می شود.

وی با بیان اینکه این فیلم در دو سانس ساعت 17 و 30 دقیقه و 20 نمایش داده می شود اظهار داشت: همکاران جهت دریافت بلیط  به مبلغ سه هزار تومان از روز شنبه 25 اردیبهشت ساعت 10 الی 14 به مدیریت امور فرهنگی مراجعه کنند.

ابد و یک روز فیلمی به کارگردانی و نویسندگیسعید روستایی و تهیه‌کنندگی سعید ملکان محصول سال ۱۳۹۴ است.

این فیلم داستان خانواده ای را روایت می کند که خانواده در تدارک مراسم عروسی سمیه هستند، اما اتفاقاتی روابط خواهران و برادران را سرد می‌کند که در نهایت باعث ماجراهایی می‌شود...

پیمان معادی، نوید محمدزاده، پریناز ایزدیار، ریما رامین فر، شبنم مقدمی، شیرین یزدان بخش، معصومه رحمانی، مهدی قربانی، محمد علیمحمدی، اسماعیل گرجی و امیررضا فلاح در فیلم «ابد و یک روز» ایفای نقش می کنند