اخبار و رویدادها: اعلام دوره های آموزشی انجمن علمی دانشجویی رباتیک در هفته ملی رباتیک در دانشگاه صنعتی شاهرود

چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۳:۵۰:۵۲

دبیر انجمن علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: به مناسبت هفته ملی رباتیک دوره های مختلف آموزشی در این دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روبط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، پیام ریگی افزود: به مناسبت هفته ملی رباتیک دوره های مختلف آموزشی به همت انجمن علمی دانشجویی رباتیک از شنبه 25 اردیبهشت تا 29 این ماه به صورت رایگان برگزار می شود.

وی تصریح کرد: آشنایی با میکروکنترلر MRM و تشخیص خطا در سیستم شنبه، دوره تشخیص خطا در سیستم یکشنبه، آشنایی با نرم افزارLABVIEW، بینایی ربات و آشنایی با ساخت ربات ROV،دوشنه، دوره تراشکاری و ماشین ابزار و شناسایی و مدلسازی سیستم، سه شنبه و آشنایی با مباحث پیشرفته plc و پردازش تصویر و بینایی ماشین نیز روز چهارشنبه برگزار خواهد شد.

ریگی اظهار داشت: علاقه مندان جهت شرکت در این دوره ها به انجمن علمی دانشجویی رباتیک مراجعه نمایند و یا نام دوره را به همراه مشخصات خود به شماره 09368266402 ارسال کنند.

دبیر انجمن علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: کلاس ها صبح ها ساعت 8 الی 10 و 10 الی 14 و عصرها نیز 14 الی 18 برگزار می شود.