اخبار و رویدادها: گشایش نمایشگاه عکس در حاشیه برگزاری همایش پروفسور جلالی

گشایش نمایشگاه عکس در حاشیه برگزاری همایش پروفسور جلالی
سه شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۵:۳۷:۴۷

گشایش نمایشگاه عکس در حاشیه برگزاری همایش پروفسور جلالی

نمایشگاه عکس مناسبت های مختلف دانشگاه صنعتی شاهرود، تالیفات دکتر جلالی و همچنین کتاب های اهدایی وی به دانشگاه در حاشیه برگزاری این همایش برپا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، برپایی نمایشگاه عکس یکی از برنامه های جنبی برگزاری همایش تجلیل از خدمات علمی دکتر علی اکبر جلالی در تالار شقایق های این دانشگاه بود که دوشنبه 20 اردیبهشت ماه با حضور مسئولان کشوری، استانی، شهرستانی و قشرهای مختلف مردم برگزار شد.

در این نمایشگاه، عکس های همایش ملی توسعه گردشگری شاهرود، بازدید آیت الله اشرفی نماینده آیت الله سیستانی از پردیس معدنی آموزشی، استقبال کارکنان از دکتر فاتح در اسفند 92، اولین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت، جلسه کمیسیون هفتگی هیات امنای دانشگاه، بازدید فرماندار شاهرود از معدن آموزشی، مراسم برگزاری چهلمین سال تاسیس دانشگاه در معرض دید علاقه مندان قرار گرفته بود.

کتاب های اهدایی دکتر جلالی به دانشگاه صنعتی شاهرود و کتاب های تالیف شده توسط  وی را می توان از دیگر غرفه های این نمایشگاه  نام برد.

همچنین در این نمایشگاه، تندیس های همایش تجلیل از پروفسور علی اکبر جلالی در معرض دید عموم قرار گرفته بود.

همایش تجلیل از چهره ماندگار علمی کشور، دکتر علی اکبر جلالی، 20 اردیبهشت ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود و با حضور مسئولان کشوری و لشکری و قشرهای مختلف مردم در تالار شقایق های این دانشگاه برگزار شد.

رونمایی از تمبر یاد بود دکتر جلالی،نقاشی پرتره وی، اهداء لوح تقدیر از سوی دانشگاه صنعتی شاهرود، استاندار سمنان، شرکت مخابرات ایران، فرمانداری ویژه شهرستان شاهرود و دانشگاه علم و صنعت ایران از جمله برنامه های این مراسم بود.