اخبار و رویدادها: طراحی چهره پرفسور علی اکبر جلالی به صورت زنده در همایش تجلیل از وی

طراحی چهره پرفسور علی اکبر جلالی به صورت زنده در همایش تجلیل از وی
سه شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۵:۲۹:۴۸

طراحی چهره پرفسور علی اکبر جلالی به صورت زنده در همایش تجلیل از وی

در حاشیه برگزاری همایش تجلیل از دکتر علی اکبر جلالی که به میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد، چهره این استاد برجسته توسط هنرمند شاهرودی به صورت زنده طراحی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، یکی از جذاب ترین برنامه های جنبی برگزاری همایش تجلیل از دکتر علی اکبر جلالی، پدر اینترنت ایران که دوشنبه 20 اردیبهشت ماه سال جاری در تالار شقایق های این دانشگاه برگزار شد طراحی زنده پرتره وی توسط حسین نظارت هنرمند شاهرودی بود.

این هنرمند شاهرودی که از جانبازان دفاع مقدس و دوستان قدیمی پرفسور جلالی است در مقابل دیدگان جمعیت حاضر در سالن، چهره وی را در تابلویی به ابعاد یک و نیم در دو متر طراحی کرد.

حسین نظارت تا کنون تصاویر زیبایی از شهدای هشت سال دفاع مقدس و انقلاب را نگارگری کرده است.

چاپ تمبر یادبود دکتر جلالی، اهداء لوح تقدیر و تجلیل از سوی استاندار سمنان، شرکت مخابرات ایران، فرمانداری ویژه شهرستان شاهرود و دانشگاه صنعتی این شهر با حضور مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران، معاون سیاسی امنیتی استاندار سمنان، فرماندار شاهرود و رئیس دانشگاه صنعتی این شهرستان از جمله بخش های این مراسم بود.