اخبار و رویدادها: با حضور دکتر علی اکبر جلالی: کارگاه آشنایی با مشاغل دانش بینان پایدار در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۰:۵۶:۵۲

کارگاه آشنایی با مشاغل دانش بینان پایدار با حضور دکتر علی اکبر جلالی پدر فناوری اطلاعات، در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، کارگاه آشنایی با مشاغل دانش بینان پایدار با همکاری انجمن های علمی دانشجویی برق، کارآفرینی، کامپیوتر و مکانیک این دانشگاه و با حضور دکتر علی اکبر جلالی، پدر فناوری اطلاعات در این دانشگاه دوشنبه 20 اردیبهشت ماه سال جاری ساعت 16 الی 17 و 30 دقیقه در تالار دانشکده معدن برگزار می شود.

این کارگاه ویژه اساتید، دانشجویان و فارغ التحصیلان جویای کار است.