اخبار و رویدادها: دانشجویان دختر خوابگاهی دانشگاه صنعتی شاهرود عشق را روی میز مهربانی تقسیم می کنند

یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۰۹:۰۵:۱۳

همزمان با بزرگداشت هفته خوابگاه های دانشجویی، دانشجویان دختر خوابگاهی دانشگاه صنعتی شاهرود کتاب های اضافی خود را جهت استفاده دانشجویان بی بضاعت بر روی میز مهربانی چیده اند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، همزمان با بزرگداشت هفته خوابگاه های دانشجویی، دانشجویان دختر خوابگاهی این دانشگاه، کتاب های درسی و غیر درسی که نیازی به آنها ندارند را جهت کمک به دانشجویان نیازمند روی میز مهربانی چیده اند تا عشق و محبت خود را بین دیگران تقسیم کنند.

در بازدیدی که رئیس، هیات رئیسه و جمعی از مدیران دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت بزرگداشت هفته خوابگاه های دانشجویی از خوابگاه دختران داشتند از این حرکت دانشجویان استقبال کرده و آنها نیز ترغیب شدند در این کار خداپسندانه دانشجویان شریک شوند.