اخبار و رویدادها: به مناسبت هفته خوابگاه ها: انتخاب اتاق نمونه در خوابگاه دختران دانشگاه صنعتی شاهرود

یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۰۹:۰۱:۵۵

مسئول خوابگاه های خواهران دانشگاه صنعتی شاهرود از انتخاب اتاق نمونه به مناسبت بزرگداشت هفته خوابگاه ها در خوابگاه دختران این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، زهرا نوروزی افزود: یکی از برنامه های هفته خوابگاه های دانشجویی، انتخاب اتاق نمونه در سطح خوابگاه های این دانشگاه بود که با توجه به معیارهای انتخاب اتاق نمونه برگزار شد.

وی با بیان اینکه نظافت و پاکیزگی، رعایت ادب و احترام به قوانین خوابگاهی، انجام وظایف محوله در خوابگاه، تردد مناسب و در کل رعایت شئونات زندگی جمعی از جمله معیارهای انتخاب اتاق نمونه بود اظهار داشت: با در نظر گرفتن این معیارها در طی ترم به وسیله مسئول و سرپرستان خوابگاه، 15 اتاق از بین 323 اتاق خوابگاه خواهران این دانشگاه به عنوان نمونه معرفی شدند.

نوروزی اظهار داشت: به همه اعضای ساکن در اتاق هایی که به عنوان نمونه انتخاب شدند جوایزی از سوی معاونت دانشجویی تعلق می گیرد.