اخبار و رویدادها: اعزام دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود به نمایشگاه کتاب تهران

اعزام دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود به نمایشگاه کتاب تهران
یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۰۸:۴۹:۳۷

اعزام دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود به نمایشگاه کتاب تهران

مدیر امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود از اعزام 90 نفر از دانشجویان این دانشگاه به نمایشگاه بزرگ تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر مهدی برادران افزود: 90 نفر از  دانشجویان این دانشگاه در قالب سه اتوبوس با هدف ارتقای سطح علمی دانشجویان و آشنایی آنها با تازه های نشر، به نمایشگاه کتاب تهران عزام می شوند.

وی تصریح کرد: این تعداد از دانشجویان با ثبت نام در سایت اینترنتی نمایشگاه بن تخفیفی دریافت کرده اند.

دکتر برادران اظهار داشت: 30 نفر از دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی شاهرود پانزدهم و شانزدهم اردیبهشت ماه به نمایشگاه کتاب اعزام شدند و پسران نیز بیست و سوم و بیست و چهارم این ماه اعزام می شوند.

بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از پانزدهم اردیبهشت در محل نمایشگاه شهر آفتاب برپا و تا بیست و پنجم این ماه ادامه دارد.