اخبار و رویدادها: برگزاری جلسات طب اهل بیت(ع) در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری جلسات طب اهل بیت(ع) در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۱:۴۵:۳۷

سرپرست نمایندگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود از برگزاری سلسله جلسات طب اهل بیت(ع) در خوابگاه های دانشجویی این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، حجت الاسلام ابوالفضل فندرسکی افزود: سلسله جلسات طب اهل بیت(ع) با هدف ارتقاء دانش و آگاهی دانشجویان هفته ای یک جلسه به صورت مجزا در خوابگاه های پسران و دختران این دانشگاه در حال برگزاری است.

وی تصریح کرد: مزاج شناسی، علل و ریشه های بیماری، گوارش، زیبایی، مغز و اعصاب و بعدهای معنوی موضوعات سلسله جلسات طب اهل بیت (ع) است که با حضور حجت الاسلام حجت حسن آقایی از کارشناسان مذهبی به عنوان مدرس در خوابگاه های دانشجویی این دانشگاه برگزار می شود.

حجت الاسلام فندرسکی افزود: این گونه جلسات یکشنبه هر هفته از ساعت 21 الی 22 و 30 دقیقه در خوابگاه دختران هفت تیر، سه شنبه شب ها در خوابگاه نمازخانه خوابگاه بصیرت و چهارشنبه شب ها نیز در خوابگاه شماره 5 مرکزی در حال برگزاری است.