اخبار و رویدادها: پخت شله زرد نذری در خوابگاه دختران دانشگاه صنعتی شاهرود

پخت شله زرد نذری در خوابگاه دختران دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۰:۴۲:۳۰

مسئول خوابگاه دختران دانشگاه صنعتی شاهرود از پخت شله زرد نذری به مناسبت عید مبعث حضرت رسول اکرم (ص) و گرامیداشت هفته خوابگاه های دانشجویی با همکاری حوزه علوم اسلامی در خوابگاه هفت تیر این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، زهرا نوروزی افزود: پخت شله زرد نذری به مناسبت مبعث حضرت رسول اکرم (ص) و گرامیداشت هفته خوابگاه های دانشجویی در میان استقبال پرشور دانشجویان خوابگاهی در خوابگاه هفت تیر این دانشگاه انجام شد.

وی تصریح کرد: در این مراسم با همکاری حوزه علوم اسلامی دانشگاه و سرپرستان خوابگاه، مقدار زیادی شله زرد پخته و بین دانشجویان توزیع شد.

نوروزی ارتقای تقوای فردی و جمعی، احیای ارزش های دینی و گسترش فرهنگ نذری را از مهم ترین اهداف پخت شله زرد در خوابگاه خواهران این دانشگاه ذکر کرد.