اخبار و رویدادها: دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود کمک های اولیه امداد و نجات را فرا می گیرند

دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود کمک های اولیه امداد و نجات را فرا می گیرند
شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۰:۲۷:۰۴

دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود کمک های اولیه امداد و نجات را فرا می گیرند

مدیر امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: دوره مقدماتی کمک های اولیه امداد و نجات  جهت آشنایی دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر مهدی برادران افزود: کانون هلال احمر مدیریت امور فرهنگی این دانشگاه طبق سال های گذشته، آموزش های کمک های اولیه را به دو صورت مقدماتی و پیشرفته برگزار می کند.

وی تصریح کرد: در این دوره ها، شرکت کنندگان در قالب 10ساعت، با اصول امداد رسانی آشنا و آموزش های کمک های اولیه را نیز فرا می گیرند.

دکتر برادران اظهار داشت: در حال حاضر مرحله مقدماتی این دوره در سالن اقاقیا دانشگاه شاهرود با حضور سه تن از مربیان هلال احمر شاهرود در حال برگزاری است.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه شاهرود خاطر نشان کرد: در دوره مقدماتی شرکت کنندگان سرفصل های امداد و نجات مصدوم در شرایط مختلف از جمله سیل، زلزله، تصادفات، سوختگی و ... را فرا می گیرند.

وی با بیان اینکه دوره پیشرفته نیز در ترم بعدی برگزار خواهد شد، خاطر نشان کرد: به شرکت کنندگان گواهی دوره از طرف جمعیت هلال احمر شاهرود اعطاء می شود.