اخبار و رویدادها: بازدید رییس و هیات رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود از خوابگاه دختران این دانشگاه

بازدید رییس و هیات رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود از خوابگاه دختران این دانشگاه
چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۱:۲۱:۰۹

بازدید رییس و هیات رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود از خوابگاه دختران این دانشگاه

رییس دانشگاه صنعتی شاهرود به همراه هیات رئیسه و جمعی از مدیران خود به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه ها در جمع دانشجویان دختر خوابگاهی این دانشگاه حاضر و مشکلات آنها را جویا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر محمد مهدی فاتح به همراه هیات رئیسه و جمعی از مدیران خود دوشنبه شب، سیزدهم اردیبهشت ماه سال جاری از خوابگاه دختران هفت تیر بازدید و در یک نشست صمیمی با دانشجویان گفتگو و پای صحبت آن ها نشست.

در این نشست دکتر فاتح نظر دانشجویان در رابطه با وضعیت ایاب و ذهاب، کیفیت غذا، نظم و انضباط خوابگاه، وضعیت بهداشت، اینترنت و همچنین مشکلات دانشکده ها را جویا و دانشجویان نیز نقطه نظرات خود را مطرح کردند.

وی تصریح کرد: طرح مسائل و نقطه نظرات دانشجویان در ارتباط با مشکلات، برای ما اهمیت زیادی دارد زیرا دانشگاه را در شناخت مسائل و حل مشکلات یاری می کند.

بازدید از جشنواره غذای دانشجویان خوابگاهی و تماشای بازی دارت دانشجویان از دیگر برنامه های رییس و هیات رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود در بازدید از خوابگاه دختران هفت تیر بود.