اخبار و رویدادها: برگزاری اردوی زیارتی دانشجویان فیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود به مشهد مقدس

برگزاری اردوی زیارتی دانشجویان فیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود به مشهد مقدس
چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۰۹:۲۱:۳۱

اردوی سه روزه زیارتی و سیاحتی دانشجویان رشته فیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود در مشهد مقدس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود،اردوی سه روزه زیارتی و سیاحتی دانشجویان دانشکده فیزیک این دانشگاه با هدف ارتقاء معنویت دانشجویان و ایجاد نشاط  در آنها، دهم اردیبهشت ماه سال جاری به مدت سه روز در مشهد مقدس برگزار شد.

بازدید از موزه های واقع در حرم از جمله مجموعه تاریخی حمام سرشور، موزه قرآن و هدایای رهبری، موزه مرکزی، شرکت در دعای ندبه و کمیل حرم و نماز جمعه از جمله برنامه های این اردوی سه روزه بود.

بازدید از مراکز خرید الماس شرق؛ وصال؛ بازار بزرگ بین المللی و سرزمین هیا موج های خروشان را می توان  از دیگر برنامه های اردوی زیارتی و سیاحتی دانشجویان رشته فیزیک در مشهد نام برد.