اخبار و رویدادها: اعلام برندگان مسابقه آمادگی جسمانی کارکنان مرد دانشگاه صنعتی شاهرود

اعلام برندگان مسابقه آمادگی جسمانی کارکنان مرد دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۳:۱۲:۲۷

اعلام برندگان مسابقه آمادگی جسمانی کارکنان مرد دانشگاه صنعتی شاهرود

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود، برندگان رقابت های آمادگی جسمانی کارکنان مرد این دانشگاه را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: در رقابت های آمادگی جسمانی کارکنان مرد این دانشگاه که هشتم اردیبهشت ماه سال جاری در سالن بدنسازی و زمین چمن دانشگاه برگزار شد 10 نفر شرکت کننده در پنج ماده طناب زنی، شنا، بارفیکس(کشش از میله)، دو ومیدانی و دراز و نشست به رقابت پرداختند.

وی تصریح کرد: در پایان این دوره از رقابت ها که به سرپرستی احمد خراطها و داوری مجتبی حیدری برگزار شد محمد مهدی وفایی نژاد در بخش اداری به مقام اول رسید و حسین زمانی و سجاد عضدی هر دو از بخش خدمات به ترتیب مقام های دوم تا سوم را کسب کردند.

دکتر حسنی اظهار داشت: این مسابقات با هدف ایجاد فضایی شاد و دوستانه بین همکاران برگزار شد و همکاران ضمن ورزش، رابطه دوستی بین همکاران بیشتر و روحیه شاد و جوانمردی خود را به نمایش گذاشتند.