اخبار و رویدادها: به مناسبت هفته خوابگاه ها: جشنواره غذای سالم در خوابگاه دختران دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد

سه شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۳:۱۱:۵۶

مسئول خوابگاه خواهران دانشگاه صنعتی شاهرود از برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه ها در خوابگاه دختران هفت تیر این دانشگاه خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، زهرا نوروزی گفت: در جشنواره غذای سالم که شامگاه دوشنبه سیزدهم اردیبهشت ماه به مناسبت بزرگداشت هفته خوابگاه ها در خوابگاه دختران هفت تیر این دانشگاه برگزار شد 220 شرکت کننده در قالب 170 گروه شرکت داشتند.

وی تصریح کرد: در این جشنواره انواع غذاهای بومی و محلی که به وسیله دانشجویان خوابگاهی آماده شده بود،توسط کارشناسان تغذیه سلف سرویس دانشگاه صنعتی شاهرود داوری و برترین ها معرفی شدند.

نوروزی اظهار داشت: هدی علویان، ندی شرفی، کبری عرب، محبوبه ورپشتی، فرزانه ضیائی، مهرآرا مهر تاش، سوسن عباس پور، منصوره کریمی، معصومه قسطین، سمیه خجسته، زینب کاوسی، آرزو نیک نژاد، فاطمه شیاسی، الهام صادقی راد، سولماز بلوری، سمیه زمان پور، راضیه عسکری و میترا مهدی پور به عنوان نفرات برتر این جشنواره تقدیر شدند.

مسئول خوابگاه خواهران دانشگاه صنعتی شاهرود افزود: در گروه سرپرستان خوابگاه هم از خانم منتظری، شاهسواری، شاطری، وحیدنیا، غلامی، اشرفی، عباسی و کلانتری تقدیر به عمل آمد.

رییس، هیات رئیسه و جمعی از مدیران دانشگاه صنعتی شاهرود نیز از این جشنواره بازدید کردند.