اخبار و رویدادها: به مناسبت هفته خوابگاه ها مسابقه مچ در خوابگاه مرکزی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد

سه شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۰۹:۲۶:۲۱

در این مسابقه که به مناسبت هفته خوابگاه ها، یکشنبه 12 اردیبهشت با حضور جمع بسیاری از دانشجویان علاقه مند به ورزش، برگزار گردید، فضای بسیار شاد و متنوعی برای همه ایجاد شد.

در این مسابقه که در 4 وزن برگزار شد 50 دانشجوی خوابگاهی شرکت داشتند و 100 نفر تماشاچی در زمین چمن مصنوعی خوابگاه مرکزی حضور داشتند.

در پایان این مسابقات نتیج زیر به دست آمد: در وزن 55 تا 65 کیلوگرم یاسین حصاری رتبه اول و علی اکبر زمندی رتبه دوم را کسب کردند. در وزن 65 تا 75 کیلوگرم علیرضا ایمانی رتبه نخست و ابراهیم کریمی در جایگاه دوم قرار گرفت. در وزن 75 تا 85  کیلو محمد غیبی رتبه اول و محمد نجفی نفر دوم و در مثبت 85 کیلوگرم امیر امامی نفر اول و رحیم سعادتی جایگاه دوم این مسابقات را از آن خود کردند.

این مسابقه با داوری مجتبی حیدری و سرپرستی احمد خراطها برگزار گردید.