اخبار و رویدادها: دومین کارگاه آموزشی متالوژنی ایران، با موضوع تخصصی متالوژنی کانسار های مس ایران

دومین کارگاه آموزشی متالوژنی ایران، با موضوع تخصصی متالوژنی کانسار های مس ایران
یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۰۸:۴۹:۰۸

دومین کارگاه آموزشی متالوژنی ایران، با موضوع تخصصی  متالوژنی کانسار های مس ایران

دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود با همکاری انجمن زمین-شناسی اقتصادی ایران دومین کارگاه آموزشی متالوژنی ایران، با موضوع تخصصی "متالوژنی کانسار های مس ایران" را در روز 6 خرداد 95، برگزار می کند.
محور های این کارگاه توسط 4 نفر از متخصصین علوم زمین مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت:
1- آقای دکتر سید احمد مشکانی: اکتشاف کانسار های مس ایران در مقیاس ناحیه ای
2- خانم دکتر آزاده ملک زاده شفارودی: متالوژنی کانسارهای مس پورفیری ایران
3- آقای دکتر فردین موسیوند: متالوژنی کانسارهای مس ماسیوسولفید ایران
4- آقای دکتر عبدالرحمان رجبی: متالوژنی کانسارهای مس رسوبی ایران
همزمان با برگزاری کارگاه، نمایشگاه مربوط به صنایع معدنی مس، اکتشاف، استخراج، فرآوری و گوهرسنگ های آن برگزارخواهد شد.
بازدید صحرایی در روز 7 خرداد از مجموعه معادن منطقه عباس آباد برگزار خواهد شد.
امید است با یاری خداوند و همکاری شما پژوهشگران محترم، بتوان در راستای افزایش سطح آگاهی و دانش علوم زمین به ویژه اکتشاف مواد معدنی گامی برداشت.