اخبار و رویدادها: اعطای عنوان خوش صداترین مجری خانم به همکار سابق روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود

یکشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۵:۱۸:۴۴

عاطفه عبداللهیان کارشناس دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود و همکار سابق روابط عمومی این دانشگاه، نشان مدالیون میکروفون طلایی خوش صداترین مجری خانم ششمین جشنواره مجریان صحنه و هنرمندان صحنه ای کشور را دریافت کرد.

جشنواره سالانه مجریان و هنرمندان صحنه ایران با حضور هنرمندان و مجریان صحنه ایران 26 و 27 فروردین ماه 95 همزمان با یاد روز استاد سخن شیخ اجل سعدی شیرازی در تهران مرکز همایش های بین المللی شهید بهشتی برگزار شد.

ششمین جشنواره مجریان و هنرمندان صحنه ایران با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با مشارکت معاونت فرهنگی و هنری وزارت ارشاد اسلامی با حمایت معنوی دانشگاه بهشتی و حمایت رسانه ای آخرین خبر (موسسه فرهنگی خراسان) انجام شد.