اخبار و رویدادها: قهرمانی تیم فوتبال کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود در رقابت های والیبال جام فجر

قهرمانی تیم فوتبال کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود در رقابت های والیبال جام فجر
چهارشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۲:۰۴:۱۲

قهرمانی تیم فوتبال کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود در رقابت های والیبال جام فجر

تیم فوتبال کارکنان مرد دانشگاه صنعتی شاهرود قهرمان رقابت های درون دانشگاهی والیبال بزرگداشت دهه فجر در این دانشگاه ش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، تیم فوتبال کارکنان مرد این دانشگاه در رقابت های والیبال کارمندی درون دانشگاهی که به مناسبت بزرگداشت دهه مبارک فجر برگزار شد مقام اول را کسب کرد.

در این دوره از رقابت ها که 31 فروردین ماه سال جاری به پایان رسید هشت تیم باغبانی، دفتر فنی، بدنسازی، کشاورزی، تربیت بدنی، آموزشی، نگهبانی و فوتبال در دو گروه با هم رقابت کردند.

در پایان و پس از یک رقابت سخت میان تیم های شرکت کننده، تیم فوتبال کارکنان و دفتر فنی به فینال راه یافتند.

در بازی فینال نیز تیم فوتبال کارکنان توانست با نتیجه سه بر صفر تیم حریف را  مغلوب و قهرمان این دوره از رقابت ها شود.

تیم دفتر فنی و تیم کشاورزی نیز به ترتیب مقام های دوم و سوم را کسب کردند.