اخبار و رویدادها: برگزاری رقابت های آمادگی جسمانی کارکنان مرد دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری رقابت های آمادگی جسمانی کارکنان مرد دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۵- ۱۲:۲۶:۵۵

برگزاری رقابت های آمادگی جسمانی کارکنان مرد دانشگاه صنعتی شاهرود

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود از برگزاری یک دوره رقابت های باقی مانده  آمادگی جسمانی کارکنان مرد این دانشگاه به مناسبت ایام الله مبارک دهه فجر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: یک دوره رقابت های باقی مانده آمادگی جسمانی کارکنان مرد این دانشگاه به مناسبت ایام الله مبارک دهه فجر هشتم اردیبهشت ماه سال جاری از ساعت 16 الی 18 در سالن بدنسازی برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: بارفیکس، طناب،شنا،دراز و نشست  و دو میدانی داخل پیست از آیتم های این دوره از رقابت ها است.

دکتر حسنی اظهار داشت:همکاران علاقمند جهت شرکت در رقابت های آمادگی جسمانی باید نیم ساعت قبل از شروع مسابقات در سالن حضور داشته باشند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: این دوره از رقابت ها به سرپرستی و داوری مجتبی حیدری و احمد خراطها برگزار می شود.