اخبار و رویدادها: کارگاه کشوری « آمار و احتمال فازی» در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

کارگاه کشوری « آمار و احتمال فازی» در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود
دوشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۵- ۱۱:۰۲:۱۸

کارگاه کشوری « آمار و احتمال فازی» در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

ششمین کارگاه کشوری « آمار و احتمال فازی » اردیبهشت ماه سال جاری در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، محمد رضا ربیعی دبیر ششمین کارگاه کشوری آمار و احتمال فازی افزود: این کارگاه به همت گروه آمار دانشگاه و همکاری انجمن آمار ایران و انجمن سیستم های فازی ایران 29 و 30 اردیبهشت ماه سال جاری با هدف گسترش فرهنگ آمار فازی در کشور، پیشبرد مرزهای دانش و به روز نگهداشتن آگاهی جامعه دانشگاهی از علوم روزمره آمار فازی در این دانشگاه برگزار خواهد شد.

وی ایجاد محلی جهت ارائه کارهای تحقیقاتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها، ایجاد زمینه های مشترک همکاری بین دانشگاهیان، آشنایی دانشگاهیان از کارهای علمی مراکز آماری کشور در حوزه آمار و احتمال فازی، بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل و مشکلات آموزشی و اجرایی آمار و احتمال فازی کشور، ایجاد زمینه‌های مشترک همکاری متقابل بین همه شرکت کنندگان و ایجاد محملی برای ارائه راه حل‌هایی جهت حل مشکلات و نیز گسترش فرهنگ آمار فازی  در کشور را  از دیگر اهداف برگزاری این کارگاه برشمرد.

دکتر ربیعی اظهار داشت: دکتر ماشاالله ماشینچی عضو هیات علمی دانشگاه شهید باهنرکرمان و  دکتر سید محمود طاهری عضو هیات علمی دانشگاه تهران از سخنرانان کارگاه کشوری« آمار و احتمال فازی » هستند.

دبیر ششمین کارگاه کشوری « آمار و احتمال فازی »، ارائه سخنرانی های کلیدی، ارائه سخنرانی های مدعوین داخلی، ارائه سخنرانی های تخصصی توسط شرکت کنندگان و برگزاری میز گرد را از برنامه های این کارگاه عنوان کرد.

وی با بیان اینکه علاقه مندان فرصت دارند تا پانزدهم اردیبهشت ماه سال جاری جهت شرکت در این کارگاه ثبت نام کنند افزود: زمان ارسال مقاله نیز تا 31 فروردین ماه تمدید شده است.

دکتر ربیعی خاطر نشان کرد: شرکت کنندگان باید چکیده مبسوط فارسی یا انگلیسی را حداکثر در 9 صفحه به نشانی الکترونیکی مجری کارگاه (دکتر محمدرضا ربیعی) :  rabiei_stat@shahroodut.ac.ir ارسال کنند.