اخبار و رویدادها: دیدار امام جمعه بسطام با رئیس و اعضای شورای فرهنگی دانشکده کشاورزی

دیدار امام جمعه بسطام با رئیس و اعضای شورای فرهنگی دانشکده کشاورزی
سه شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۵- ۱۰:۴۴:۱۷

دیدار امام جمعه بسطام با رئیس و اعضای شورای فرهنگی دانشکده کشاورزی

حجت الاسلام سید علی رضوی نسب امام جمعه بسطام با رئیس و اعضای شورای فرهنگی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود دیدار و گفت و گو کرد.

در این دیدار که چهارشنبه 18 فروردین برگزار شد دکتر محمدرضا عامریان رئیس دانشکده کشاورزی ضمن خوش آمد گویی به امام جمعه بسطام و هیئت همراه، این حضور را به فال نیک گرفته و همکاری بیشتر حوزه علمیه بسطام با این دانشکده در برگزاری امور فرهنگی را خواستار شد.

حجت الاسلام رضوی نسب امام جمعه بسطام نیز با قرائت حدیثی از ائمه اطهار (ع) بر قداست شغل معلمی بر وظایف استادان در شاگرد پروری تاکید کرد.

در پایان این نشست حجت الاسلام والمسلمین رضوی با اعلام خبر احداث حوزه علمیه بسطام در مجاورت دانشکده کشاورزی و پشت شهرک رضوی، تعامل و نزدیکی این دو مرکز فرهنگی به یکدیگر را خواستار شد.