اخبار و رویدادها: دانشکده کشاورزی برگزار می کند: کارگاه کاربرد بیوانفورماتیک در بیوتکنولوژی

دانشکده کشاورزی برگزار می کند: کارگاه کاربرد بیوانفورماتیک در بیوتکنولوژی
جمعه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۰:۰۰:۴۴

دانشکده کشاورزی برگزار می کند: کارگاه کاربرد بیوانفورماتیک در بیوتکنولوژی

در راستای توسعه و آشنایی محققین با کاربرد ابزارهای بیوانفورماتیکی و آنالیز و تحلیل داده ها، کارگاه کاربرد بیوانفورماتیک در بیوتکنولوژی، پنج¬شنبه 23 اردیبهشت ماه به مدت یک روز در دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد.

در این کارگاه سرفصل های آشنایی و کار با بانک های اطلاعاتی ژنومی، اصول و مبانی همردیفی توالی های ژنی، گروه بندی خانواده های ژنی و آنالیزهای مقایسه­ای، اصول طراحی انواع پرایمر و آنالیز آنها ، شناسایی ژن­های هم بیان و نواحی تنظیمی در شبکه های ژنی، آشنایی با برخی از نرم افزارهای پرکاربرد در پروژه های مهندسی ژنتیک ارائه می شود.

شرکت در این کارگاه برای کلیه محققین در رشته­ های کشاورزی، زیست شناسی، بیوتکنولوژی و پزشکی توصیه شده است.

هزینه ثبت نام برای دانشجویان 80000 تومان  و برای سایر افراد 120000 تومان می باشد.

فرم درخواست شرکت در کارگاه آموزشی کاربرد بیوانفورماتیک در بیوتکنولوژی را از اینجا دریافت کنید