اخبار و رویدادها: حضور عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی در کارگاه آموزشی گندم کشور مکزیک

حضور عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی در کارگاه آموزشی گندم کشور مکزیک
دوشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۵- ۱۳:۰۸:۵۰

حضور عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی در کارگاه آموزشی گندم کشور مکزیک

دکتر شیده موجرلو عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی در کارگاه آموزشی گندم (WIT Training 2016) در مرکز سیمیت کشور مکزیک از تاریخ 22 اسفند تا 13 فروردین شرکت کرد.

استادیار دانشکده مهندسی کشاورزی و دریافت کننده جایزه Women in Triticum در سال 2016 در این دوره که به مدت 3 هفته در مرکز بین المللی سیمیت کشور مکزیک- بزرگ ترین مرکز تحقیقاتی گندم در جهان- برگزار شد حضور یافت.

مرکز بین المللی سیمیت کشور مکزیک هر ساله دوره آموزشی گندم را به مدت 3 ماه برگزار می کند. در این دوره نمایندگانی از کشورهای مختلف که در زمینه گندم تحقیق و فعالیت می کنند به منظور آموزش و آشنایی با روش های جدید و آگاهی و استفاده از اطلاعات موجود در سطح بین المللی، شرکت می نمایند.

شایان ذکر است هزینه های این دوره که شامل شرکت در سمینارهای آموزشی، آموزش های مزرعه ای، بازدید از ایستگاه های مرکز سیمیت، آشنایی با پروژه های تحقیقاتی مختلف و امکانات موجود در مرکز بین المللی سیمیت، توسط BGRI و CIMMYT پرداخت شده است.