اخبار و رویدادها: همایش دانشجویی شهدای مدافع حرم در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

همایش دانشجویی شهدای مدافع حرم در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود
چهارشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۵- ۱۳:۰۰:۱۰

همایش دانشجویی شهدای مدافع حرم در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود

همایش دانشجویی شهدای مدافع حرم و مهاجران الی الله به همت ستاد دانشجویی راه ناتمام دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود،همایش شهدای مدافع حرم و مهاجرین الی الله چهاردهم اردیبهشت ماه سال جاری به همت ستاد دانشجویی راه نا تمام در تالار شقایق های این دانشگاه برگزار خواهد شد.

شعر، داستان کوتاه، پوستر، اینفوگرافی، طراحی، نقاشی و آثار تجسمی با موضوع بی کفایتی آل سعود در مدیریت حج، جنایات آل سعود و پشتیبانی از جریانات تروریستی، نحن صامدون: ما تا نابودی کامل ظلم ایستاده ایم ....، دفاع مدافعان تا برپایی پرچم اسلام ناب بر کاخ سفید ادامه دارد از محورهای این همایش است.

علاقه مندان می توانند آثار خود را تا 31 فروردین ماه 95 به حوزه علوم اسلامی دانشگاه مقابل مسجد پیامبر اعظم (ص) ارسال یا از طریق پست الکترونیکی rahenatamam7@gmail.com ایمیل و همچنین به آدرس @rahnatamam تلگرام کنند.