اخبار و رویدادها: درخشش دانشگاه صنعتی شاهرود در رقابت های دو میدانی منطقه سه

درخشش دانشگاه صنعتی شاهرود در رقابت های دو میدانی منطقه سه
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۴- ۱۳:۴۲:۴۰

درخشش دانشگاه صنعتی شاهرود در رقابت های دو میدانی منطقه سه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: تیم دو میدانی دانشجویان پسر این دانشگاه در رقابت های دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه سه توانست دو سهمیه حضور در المپیاد کشوری را از آن خود کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: رقابت های دومیدانی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه سه با حضور دانشگاه های فردوسی مشهد، صنعتی شاهرود، بیرجند، سبزوار، دامغان، بجنورد، کاشمر و قوچان در دانشگاه سمنان برگزار شد .

وی تصریح کرد: در پایان این رقابت های دو روزه و در بخش تیمی دانشگاه  فردوسی مشهد اول، دانشگاه سمنان به مقام دوم رسید و دانشگاه بیرجند هم سوم شد.

دکتر حسنی اظهار داشت: موسی قوام صفت نیز از دانشگاه صنعتی شاهرود در 10 هزار متر و پنج هزار متر اول شد و علی ایمانی در پرتاب نیزه دوم و مهدی بنی شریف هم در پرش سه گام به مقام سوم رسید.

دکتر حسنی گفت: در چهاردرصدمتر امدادی هم تیم شاهرود مقام سوم را از آن خود کرد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود افزود: افشار ظهوری، محمد نجفی، موسی قوام صفت، علی اکبر شاهواری، مهدی کیان فر، محمد باقر تیموری و مهدی بنی شریف اعضای تیم دو میدانی این دانشگاه در رقابت های منطقه سه بودند.

وی تصریح کرد: این تیم به سرپرستی هیمن محمدی و مربیگری احمد خراطها در این دوره از رقابت ها شرکت داشت.