اخبار و رویدادها: تکواندو کاران دانشگاه صنعتی شاهرود سه مدال رقابت های منطقه سه را به گردن آویختند

سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۴- ۱۳:۱۵:۰۶

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: تکواندو کاران پسر دانشجوی این دانشگاه در رقابت های دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه سه دو مدال طلا و یک مدال نقره را به گردن آویختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی حسنی گفت: تیم تکواندو پسر ان دانشجوی این دانشگاه در رقابت های قهرمانی دانشجویان منطقه سه کشور که به میزبانی دانشگاه سمنان برگزار شد با سه ورزشکار در سه وزن موفق به کسب دو مدال طلا و یک مدال برنز شد.

وی تصریح کرد: علی برجی و سهراب دفاعی با کسب مدال طلا و شایان پیوندی نیز با کسب مدال برنز این دوره از رقابت ها توانستند سهمیه حضور در المپیاد کشوری که تابستان سال آینده به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود را بدست آورند.

دکتر حسنی افزود:  کاظم کبیریان به عنوان مربی تیم تکواندو دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی شاهرود در رقابت های منطقه سه حضور داشت.

رقابت های تکواندو دانشجویان منطقه سه از هفدهم اسفندماه سال جاری لغایت نوزدهم این ماه به میزبانی دانشگاه سمنان با حضور تیم هایی از دانشگاه های منطقه با ترکیب کامل در هشت وزن برگزار شد.