اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتی شاهرود در ده دانشگاه صنعتی برتر

دانشگاه صنعتی شاهرود در ده دانشگاه صنعتی برتر
یکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۴- ۲۰:۵۴:۴۲

بر اساس رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) ، دانشگاه صنعتی شاهرود رتبه هفتم در بین دانشگاه های صنعتی ایران را در سال 94-93 کسب کرده است.

دکتر دهقانی سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) تصریح کرد: در بین 18 دانشگاه صنعتی حاضر در رتبه بندی ISC برای سال 94-93 دانشگاه صنعتی امیر کبیر، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه علم و صنعت توانستند جزو 3 دانشگاه برتر صنعتی کشور قرار گیرند. دانشگاه های صنعتی اصفهان، خواجه نصیرالدین طوسی، صنعتی نوشیروانی بابل، صنعتی شاهرود، صنعتی سهند، صنعتی شیراز و دانشگاه صنعتی مالک اشتر نیز به ترتیب با کسب رتبه های چهارم تا دهم بعد از این دانشگاه ها قرار گرفتند. (http://isc.gov.ir/Shownews.aspx?lan=fa&n_code=902)

رتبه بندی دانشگاه های صنعتی در رتبه بندی ISC برای سال 94-93

1. دانشگاه صنعتی امیر کبیر،

2. دانشگاه صنعتی شریف،

3. دانشگاه علم و صنعت،

4. دانشگاه صنعتی اصفهان،

5. دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی،

6. دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل،

7. دانشگاه صنعتی شاهرود،

8.دانشگاه صنعتی سهند،

9. دانشگاه صنعتی شیراز

10. دانشگاه صنعتی مالک اشتر

دانشگاه صنعتی شاهرود تا سال 1389  صنعتی بوده و رتبه ششم در بین دانشگاه های صنعتی ایران داشته است . پس از آن، به دانشگاه شاهرود تغییر نام داد ولی در 29 آذر ماه سال 1394 بعد از یک وقفه پنج ساله مجددا با نام دانشگاه صنعتی شاهرود به لیست دانشگاه های صنعتی کشور پیوست.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود در گفتگو با روابط عمومی اظهار نمود : با عنایت به صنعتی شدن دانشگاه و روحیه ای که در همکاران عزیزم سراغ دارم به امیدخداوند با حرکت شتابدار بسوی تولید دانش و فناوری جایگاه خود را باز خواهیم یافت.