اخبار و رویدادها: ارتقاء سه عضو هیات علمی دانشگاه به مرتبه دانشیاری

ارتقاء سه عضو هیات علمی دانشگاه به مرتبه دانشیاری
پنج شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۴- ۱۷:۱۷:۳۶

سه عضو دیگر هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافتند.

در بیستم اسفند امسال و در دو جلسه سی و پنجم و سی و ششم هیات ممیزه دانشگاه ،درخواست ارتقاء تنی چند از اعضای هیات علمی مورد بررسی قرار گرفت.

آقایان دکتر محمد حداد ظریف و دکتر مرتضی رحیمیان هر دو از دانشکده مهندسی برق و رباتیک و آقای دکتر شکرالله زارع از دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفبزیک از مرتبه استادیاری به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافتند.

فعالیت های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و اجرایی متقاضیان ارتقا در هیات ممیزه ارزیابی و بر موارد زیر تاکید می شود:
1. مقالات ISI
2. قراردادهای تحقیقاتی
3. تالیف و ترجمه کتاب
4. کیفیت خوب تدریس
5. حضور فعال و وقت گذاشتن برای دانشجویان
6. رعایت مرام استادی

در این جلسه رئیس هیات ممیزه با تبریک ارتقا برای همکاران، آرزوی موفقیت روزافزون نمود و از زحمات و خدمات ارزشمند هیات ممیزه در سال 94  آقایان دکتر رونقی (استاد)، دکتر شفایی (استاد)، دکتر شریعتی (استاد)، دکتر عطایی (استاد)، دکتر کاکایی (استاد)، دکتر قاسمی (استاد)، دکتر حسن پور (استاد)، دکتر کیهانی (استاد)،  دکتر عشقی (استاد)، دکتر عرب چم جنگلی (استاد)، دکتر هاشمی (استاد)، دکتر دستفان (دانشیار)، دکتر دارابی (دانشیار)، دکتر احمدی (دانشیار)، دکتر اصغری (دانشیار) و دکتر اشرفی (دانشیار) تقدیر نمود و برای آقای دکتر گودرزی در سمت دبیر هیات ممیزه آرزوی موفقیت نمود.

وی از زحمات آقای دکتر آقاجانی و آقای مصطفی نادری برای آماده سازی مدارک و مستندات تشکر نمود.