اخبار و رویدادها: کسب سهمیه حضور در المپیاد کشور توسط تیم شنای دانشگاه صنعتی شاهرود

کسب سهمیه حضور در المپیاد کشور توسط تیم شنای دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۴- ۱۱:۴۵:۲۵

کسب سهمیه حضور در المپیاد کشور توسط تیم شنای دانشگاه صنعتی شاهرود

مدیر دانشکده تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود از کسب سهمیه حضور در المپیاد کشوری توسط تیم شنای دختران این دانشگاه در رقابت های منطقه 3 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: تیم شنای دختران این دانشگاه در رقابت های منطقه سه که به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد علاوه بر کسب مقام سوم تیمی، در انفرادی نیز چهار سهمیه حضور در المپیاد کشور را از آن خود کنند.

وی تصریح کرد: مهتاب نخعی، ریحانه سادات صداقت، فاطمه اردکانی زاده و غزاله مزجی اعضای تیم شنای دانشگاه صنعتی شاهرود در رقابت های منطقه سه بودند که موفق به کسب مقام دوم چهار درصد آزاد امدادی شدند.

دکتر حسنی افزود: در رقابت های تکواندو نیز از بین چهار نفر ورزشکار اعزامی به رقابت های منطقه سه از دانشگاه صنعتی شاهرود، سمانه اشراقی با کسب مقام دوم سهمیه حضور در المپیاد را کسب کرد.