اخبار و رویدادها: اعلام برندگان مسابقه عصر انقلاب در دانشگاه صنعتی شاهرود

اعلام برندگان مسابقه عصر انقلاب در دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۴- ۱۲:۴۴:۳۶

اعلام برندگان مسابقه عصر انقلاب در دانشگاه صنعتی شاهرود

مدیر امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود، برندگان مسابقه عصر انقلاب به مناسبت گرامیداشت دهه فجر را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر مهدی برادران اسامی برندگان مسابقه مطالعاتی کارکنان و اساتید این دانشگاه با عنوان "عصر انقلاب" که به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی برگزار شده بوده را اعلام کرد.

وی تصریح کرد: در این مسابقه 87 نفر از کارکنان و استادان شرکت کرده بودند که در نهایت جواد حسین پور، سمانه عرب و حبیب ترابی اول، فاطمه حسین پور، علی اکبر حسین سعیدی و معصومه ناظمی دوم و طیبه باقری نیز به عنوان نفر سوم انتخاب شدند.

دکتر برادران با بیان اینکه سوالات مسابقه از طریق کارتابل برای کارکنان ارسال شده بود اظهار داشت: قبل از برگزاری آزمون در بیست و هفتم بهمن ماه، کتاب "عصر انقلاب" در اختیار واحدهای مختلف قرار گرفته بود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: نفرات برتر جهت دریافت هدایای خود به مدیریت امور فرهنگی مراجعه کنند.