اخبار و رویدادها: ارتقای رتبه انجمن علمی ژئومکانیک نفت ایران

ارتقای رتبه انجمن علمی ژئومکانیک نفت ایران
یکشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۴- ۱۱:۲۰:۳۴

انجمن علمی ژئومکانیک نفت ایران که در دانشگاه صنعتی شاهرود مستقر است موفق به اخذ رتبه B از کمیسیون انجمن های علمی وزارت علوم شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، انجمن علمی ژئومکانیک نفت ایران که در دانشگاه صنعتی شاهرود مستقر است موفق به اخذ رتبه B در سال 1393 از کمیسیون انجمن های علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد.

این انجمن علمی به عنوان مرجع علمی ژئومکانیک نفت کشور با هدف متمرکز کردن توان علمی، فنی و اجرای مراکز علمی، پژوهشی و صنعتی کشور جهت زمینه سازی افزایش سطح دانش و دانش فنی، بومی سازی فناوری های مرتبط، شناسایی و سازماندهی متخصصین و پژوهشگران داخلی و خارجی در دانشگاه صنعتی شاهرود مشغول به فعالیت است.

با توجه به کسب این رتبه، امتیازاتی برای این انجمن در نظر گرفته می شود که می توان به اخذ مجوز جهت انتشار دو نشریه علمی- پژوهشی اشاره کرد.