اخبار و رویدادها: برگزاری دوره آموزش (GIS) در علوم زمین توسط شاخه دانشجویی (EAGE) دانشگاه صنعتی شاهرود

یکشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۴- ۱۱:۱۷:۴۸

مدیر شاخه دانشجویی انجمن اروپایی مهندسین و پژوهشگران علوم زمین دانشگاه صنعتی شاهرود از برگزاری دوره آموزش GIS در علوم زمین توسط این انجمن خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود: مهندس محمد رضایی افزود: دوره آموزش GIS در علوم زمین از 19 فروردین 95 در قالب 10 جلسه توسط شاخه دانشجویی EAGE این دانشگاه دانشگاه برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه دانشجویان علاقه مند جهت شرکت در این دوره فرصت دارند تا 15 فروردین ماه سال آینده با شماره 09307709115، مهندس حیدرنژاد تماس حاصل کنند افزود: هزینه شرکت در دوره برای هر نفر 000/250 ریال است.

رضایی افزود: مهندس بیژن روشن روان دانشجوی دکترای مهندسی اکتشاف معدن دانشکده فوق الذکر نیز تدریس این دوره آموزشی را بر عهده دارد.

وی خاطر نشان کرد: در ضمن در پایان این کارگاه به شرکت کنندگان نیز گواهی نامه معتبر صادره از سوی EAGE اعطا خواهد شد.