اخبار و رویدادها: حضور سه تن از اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود در اولین دوره تربیت مربی رویداد سبز

حضور سه تن از اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود در اولین دوره تربیت مربی رویداد سبز
یکشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۴- ۱۱:۱۴:۲۶

سه تن از اساتید دانشکده تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود در اولین دوره تربیت مربی رویداد سبز حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی یونسیان، دکتر محمد حسین رضوانی و دکتر سیدرضا حسینی نیا  از اساتید دانشکده تربیت بدنی، در اولین دوره تربیت مربی رویداد سبز که با هماهنگی محیط زیست، وزارت ورزش و آکادمی ملی المپیک پنجم و ششم  اسفند ماه سال جاری در این آکادمی برگزار شد حضور داشتند.

در این دوره مدرسان متخصص دو حوزه مربوط به ورزش و محیط زیست کلاس هایی را در ارتباط با رویداد سبز، سبک زندگی سبز و جامعه شناسی ورزش سبز برگزار کردند.

بهره گیری از ظرفیت و محبوبیت ورزش و ورزشکاران برای حفظ محیط زیست و همچنین استفاده از اساتید دانشکده های تربیت بدنی در قالب مدرسان ورزش سبز، جهت دانش افزایی در اقشار مختلف جامعه از مهم ترین اهداف برگزاری این دوره بود.