اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتی شاهرود نایب قهرمان فوتسال دختران دانشجوی منطقه 3 کشور

دانشگاه صنعتی شاهرود نایب قهرمان فوتسال دختران دانشجوی منطقه 3 کشور
چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴- ۱۶:۳۷:۰۲

دانشگاه صنعتی شاهرود نایب قهرمان فوتسال دختران دانشجوی منطقه 3 کشور

تیم فوتسال دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی شاهرود عنوان نایب قهرمانی مسابقات فوتسال دختران دانشجوی منطقه 3 کشور را از آن خود کرد.

تیم دختران دانشگاه صنعتی شاهرود در دور مقدماتی توانست تیم های بجنورد را 10 بر1 و تیم سمنان را 6 بر صفر شکست دهد و به عنوان اول گروه صعود کند.

شاگردان ناظمی در دور نیمه نهایی توانستند تیم دانشگاه حکیم سبزواری میزبان مسابقات را با نتیجه 5 بر 2 شکست دهند و به فینال راه یابند ولی در بازی فینال نتیجه را 3 بر 2 به تیم دانشگاه بیرجند واگذار نموده و نائب قهرمان این دور از مسابقات گردیدند .

تیم دانشگاه صنعتی شاهرود با 12 بازیکن به مربیگری و سرپرستی معصومه ناظمی در این دوره شرکت نمود. از 50 گل زده این مسابقات 25 گل زده مربوط به تیم دانشگاه صنعتی شاهرود بود .

سمیرا زمانیان یزدی دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود نیز با 12 گل زده عنوان خانم گل مسابقات را از آن خود کرد.

شایان ذکر است قهرمان و نائب قهرمان مجوز ورود به سیزدهمین المپیاد دانشجویان کشور را کسب می کنند.