اخبار و رویدادها: تیم دانشگاه صنعتی شاهرود بر سکوی دوم رقابت های کشتی آزاد منطقه سه قرار گرفت

تیم دانشگاه صنعتی شاهرود بر سکوی دوم رقابت های کشتی آزاد منطقه سه قرار گرفت
دوشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۴- ۱۰:۲۲:۲۶

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: تیم کشتی آزاد دانشجویان پسر این دانشگاه در رقابت های دانشگاه و موسسات آموزش عالی منطقه سه با کسب مقام دوم سهمیه حضور در المپیاد کشوری را از آن خود کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: تیم کشتی آزاد دانشجویان پسر این دانشگاه در رقابت های دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه سه که از چهارم اسفند ماه سال جاری تا ششم این ماه به میزبانی دانشگاه فردوسی برگزار شد با غلبه بر حریفان به مقام نایب قهرمانی رسید و در 2 وزن از 8 وزن این رشته سهمیه حضور در المپیاد کشوری را بدست آورد.

وی تصریح کرد: دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه سمنان نیز به ترتیب مقام اول و سوم را کسب کردند.

دکتر حسنی با بیان اینکه مسابقات کشتی فرنگی دانشجویان پسر منطقه سه با حضور هشت تیم به مدت دو روز برگزار شد اظهار داشت:در اوزان مختلف محمد حسین حیدریه مقام اول، محمد بادپیما مقام دوم و هادی نخعی و محمد ثباتی نیز مقام سوم را کسب کردند.

عادل دنیائی و مجتبی حیدری به عنوان سرپرست و مربی تیم کشتی دانشجویان پسر دانشگاه در رقابت های دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی حضور داشتند.