اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتی شاهرود قهرمان رقابت های کشتی فرنگی دانشگاه های منطقه سه

دانشگاه صنعتی شاهرود قهرمان رقابت های کشتی فرنگی دانشگاه های منطقه سه
یکشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۴- ۱۳:۵۶:۲۰

دانشگاه صنعتی شاهرود قهرمان رقابت های کشتی فرنگی دانشگاه های منطقه سه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: تیم کشتی فرنگی دانشجویان پسر این دانشگاه در رقابت های دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه سه به مقام قهرمانی رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: تیم کشتی دانشجویان پسر این دانشگاه در رقابت های دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه سه که از چهارم اسفند ماه سال جاری تا ششم این ماه به میزبانی دانشگاه فردوسی برگزار شد با غلبه بر حریفان به مقام قهرمانی رسید و در 6 وزن از 8 وزن این رشته سهمیه حضور در المپیاد کشوری را از آن خود کرد.

وی تصریح کرد: دانشگاه بجنورد و فردوسی مشهد نیز مقام دوم و سوم را کسب کردند.

دکتر حسنی افزود: مسابقات کشتی فرنگی دانشجویان پسر منطقه سه با حضور هشت تیم به مدت دو روز برگزار شد که در نهایت در اوزان مختلف بهمن صاحبکاری، فاروغ خسروی و حمید خان بیکیان مقام اول، محسن رضاپور، اسماعیل رحیمی و پدرام محمدی مقام دوم و مهرداد مهدوی خواه نیز مقام سوم را کسب کردند.

عادل دنیائی و مجتبی حیدری به عنوان سرپرست و مربی این تیم حضور داشتند.