اخبار و رویدادها: برگزاری کارگاه آموزشی فنون مصاحبه بالینی در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری کارگاه آموزشی فنون مصاحبه بالینی در دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۴- ۱۳:۴۶:۵۷

مسئول مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی شاهرود از برگزاری کارگاه یک روزه مصاحبه بالینی و تشخیص با رویکرد(CBT) با حضور مشاوران این مرکز خبر داد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود،حسین خادمیان افزود: کارگاه آموزشی فنون مصاحبه بالینی با هدف بالا بردن سطح اطلاعات علمی و آموزشی مشاوران در مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه برگزار شد.

وی تصریح کرد: در این کارگاه یک روزه که 40 نفر از مشاوران شرکت داشتند دکتر هومن رشیدی از روانپزشکان شاهرودی، مصاحبه بالینی را گام نخست در تشخیص و درمان اختلالات روانی دانست.

خادمیان اظهار داشت: ساختار سئوالات در مصاحبه، مهارت های ایجاد رابطه و شرح حال نویسی از دیگر مباحثی بود که شرکت کنندگان در کارگاه با آن آشنا شدند.

مسئول مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی شاهرود خاطر نشان کرد: سیزدهم اسفندماه سال جاری نیز یک دوره آموزش مصاحبه بالینی با حضور دکتر مهدی شاه نظری به عنوان مدرس، از ساعت هشت صبح الی 17 بعد ازظهر در این مرکز برگزار می شود.