اخبار و رویدادها: برگزاری دوره پیشرفته نرم افزار AVR در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری دوره پیشرفته نرم افزار AVR در دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۴- ۱۲:۱۰:۰۷

برگزاری دوره پیشرفته نرم افزار AVR در دانشگاه صنعتی شاهرود

دبیرانجمن علمی دانشجویی رباتیک دانشگاه صنعتی شاهرود از برگزاری دوره پیشرفته نرم افزار AVR طی ترم جاری در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، پیام ریگی با بیان اینکه دوره پیشرفته نرم افزار AVR از شنبه پانزدهم اسفند ماه سال جاری به همت انجمن علمی دانشجویی رباتیک در این دانشگاه آغاز می شود افزود: علاقه مندان جهت ثبت نام تا سه شنبه یازدهم اسفندماه به دفتر انجمن مراجعه کنند.

وی هزینه ثبت نام در این دوره را 30 هزار تومان اعلام کرد و اظهار داشت: اولویت ثبت نام با دانشجویان آشنایی با AVR است.

نشست تخصصی دانشجویان رشته برق و رباتیک

ریگی همچنین از نشست دانشجویان رشته برق و رباتیک دانشگاه صنعتی شاهرود با مهندسی علی گلی دانشجوی دکتری مهندسی پزشکی و توانبخشی دانشگاه تهران دوشنبه دهم اسفند ماه ساعت 12 الی 14 در محل دانشکده خبر داد.

وی تصریح کرد: مدل سازی و شبیه سازی یک سنسور زیستی در ابعاد نانو با هدف تشخیص بیماری، شبیه سازی و مدلسازی ربات جراح و طراحی و ساخت پروتز بایونیک هند برای بیماران قطع عضو از موضوعات پایان نامه کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری علی گلی است که در نشست با دانشجویان رشته برق و رباتیک دانشگاه صنعتی شاهرود حول این مباحث بحث و تبادل نظر خواهد شد.