اخبار و رویدادها: ثبت نام مرحله دانشگاهی سی و یکمین جشنواره سراسری قرآن کریم در دانشگاه صنعتی شاهرود

یکشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۴- ۱۱:۴۰:۵۱

مدیر امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود از ثبت نام مرحله دانشگاهی سی و یکمین جشنواره سراسر قرآن کریم دانشجویان کشور در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر مهدی برادران با اعلام خبر ثبت نام مرحله دانشگاهی سی و یکمین جشنواره سراسری قرآن کریم افزود: این دوره از مسابقات شامل شش بخش شفاهی، بخش کتبی، بخش پژوهشی، بخش ادبی و بخش فناوری است.

وی تصریح کرد: بخش کتبی این جشنواره دهم اسفندماه و بخش شفاهی هم دوازدهم اسفندماه سال جاری برگزار می شود.

دکتر برادران اظهار داشت: دانشجویان می توانند جهت ثبت نام در این دوره از مسابقات به امور فرهنگی دانشگاه مراجعه و یا مشخصات و بخش مورد نظر خود را به شماره 09100449515ارسال فرمایند.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود در پایان خاطر نشان کرد: علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر، دریافت آئین نامه جشنواره و دانلود منابع بخش کتبی مرحله دانشگاهی سی و یکمین دوره مسابقات به سایت quranmsrt.ir  مراجعه کنند.