اخبار و رویدادها: راهیابی دانشگاه صنعتی شاهرود به مرحله نیمه نهایی رقابت های فوتسال منطقه سه

راهیابی دانشگاه صنعتی شاهرود به مرحله نیمه نهایی رقابت های فوتسال منطقه سه
شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۴- ۱۳:۰۳:۱۳

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود از راهیابی تیم فوتسال دختران این دانشگاه به مرحله نیمه نهایی رقابت های دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه سه راه یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: رقابت های فوتسال دانشجویان دختر دانشگاه هاو موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری در حال برگزاری است.

وی تصریح کرد: در این دوره از مسابقات تیم های شرکت کننده در دو گروه با هم رقابت می کنند که در گروه الف تیم دانشگاه صنعتی شاهرود در بازی اول در مقابل سمنان با نتیجه شش بر صفر از سد حریف خود گذشت.

دکتر حسنی افزود: در بازی دوم نیز تیم دانشگاه صنعتی شاهرود با نتیجه 10 بر یک، بجنورد را برد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود خاطر نشان کرد: در مرحله نیمه نهایی نیز تیم این دانشگاه با تیم بیرجمند به عنوان دوم گروه B رقابت می کند.