اخبار و رویدادها: برگزاری پر شور انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود

شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۴- ۰۷:۱۲:۱۹

انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری با استقبال پرشور دانشگاهیان در دانشگاه صنعتی شاهرود مواجه شد.

با استقرار صندوق ثابت رای گیری در محل ورودی تالار شقایق ها،انجام رای گیری دانشگاهیان با سهولت صورت گرفت.امسال دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری با شور انتخاباتی  در محل دانشگاه صورت گرفت.بازدید مسئولین ارشد دانشگاه از این حوزه رای گیری و اعلام تشکر از زحمات دست اندرکاران درچند نوبت در روز و شب انتخابات صورت گرفت.

شدت استقبال در برخی ساعات بحدی بود که صف رای دهندگان به ورودی تالار کشیده شده بود.

کلمات کلیدی: #انتخابات مجلس شورای اسلامی #انتخابات مجلس خبرگان رهبری #دانشگاه صنعتی شاهرود