اخبار و رویدادها: برگزاری چهار دوره آموزشی زبان در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری چهار دوره آموزشی زبان در دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۴- ۱۲:۵۶:۲۰

دبیر انجمن علمی دانشجویی زبان دانشگاه صنعتی شاهرود از برگزاری چهار دوره آموزشی زبان های خارجه طی ترم جاری دراین دانشگاه خبر داد.

برگزاری چهار دوره آموزشی زبان در دانشگاه صنعتی شاهرود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، رامین یونسیان افزود: طی ترم جاری چهار دوره کلاس آموزشی زبان آلمانی و فرانسوی، دوره تخصصی گرامر زبان انگلیسی، دوره آمادگی آزمون های بین المللی و دوره های ترمیک آموزشی زبان انگلیسی توسط انجمن علمی دانشجویی زبان برگزار می شود.

دوره های آلمانی و فرانسوی

وی تصریح کرد: دوره های آلمانی و فرانسوی طی 15 جلسه (دو جلسه در هفته) برگزار خواهد شد.

یونسیان با بیان اینکه این دوره از از هفته آینده با حضور دو تن از اساتید خبره و دارای مدرک Testdaf آغاز می شود گفت: ثبت نام تا پنجم اسفند ماه از ساعت 12 الی 13 و 30 دقیقه در تالار لاله روبروی ساختمان تحصیلات تکمیلی انجام می شود.

دوره تخصصی گرامر زبان انگلیسی

دبیر انجمن علمی دانشجویی زبان دانشگاه صنعتی شاهرود اضافه کرد: دوره تخصصی گرامر زبان انگلیسی ویژه آزمون های بین المللی، مقاله نویسی و کنکورهای داخلی در قالب هفت جلسه (یک جلسه درهفته) برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: ثبت نام این دوره از کلاس ها از یک اسفندماه در تالار لاله آغاز و تا پنجم ادامه دارد.

دوره آمادگی آزمون های بین المللی

یونسیان همچنین از برگزاری دوره آمادگی آزمون های بین المللی در قالب 15 جلسه (2 جلسه در هفته) از هفته آینده خبر داد و افزود: ثبت نام از دوره از کلاس ها نیز تا پنجم اسفند در تالار لاله روبروی ساختمان تحصیلات تکمیلی ادامه دارد.

برگزاری دوره های ترمیک آموزش زبان انگلیسی

دبیر انجمن علمی دانشجویی زبان دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: دوره های ترمیک آموزش زبان انگلیسی در سطح مختلف نیز در قالب 20 جلسه(سه جلسه در هفته) برگزار می شود.

وی اضافه کرد: تعیین سطح رایگان و ثبت نام در این دوره از کلاس ها نیز از شنبه اول تا پنجم اسفند در تالار لاله ادامه دارد.