اخبار و رویدادها: برگزاری مناظره انتخاباتی در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری مناظره انتخاباتی در دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۴- ۱۲:۲۴:۳۳

مناظره انتخاباتی پنج نفر از کاندیداهای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی شهر شاهرود به همت معاونت فرهنگی در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، در روزهای پایانی مهلت تبلیغ نامزدهای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پنج تن از نامزدهای انتخابات در این دانشگاه حاضر و ضمن تشریح برنامه های خود به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.

در این مناظره که دو ساعت به طول انجامید، جمال اشرفی، محمدحسین صادقی، سید رضا فاطمی امین، محمد عشقی و مهدی غنی پور، کاندیداهای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه شهرستان های شاهرود و میامی در شش دقیقه اول به معرفی برنامه های خود پرداختند و بازه زمان باقی مانده در پاسخ به سوالات دانشجویان گذشت.

لازم به ذکر است از 23 نامزد انتخابات دهمین مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستان های شاهرود و میامی جهت حضور در دانشگاه صنعتی شاهرود دعوت به عمل آمده بود.