اخبار و رویدادها: برگزاری دوره های آموزش بورس در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری دوره های آموزش بورس در دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۴ اسفند ۱۳۹۴- ۱۴:۱۰:۱۸

دبیر انجمن کارآفرینی دانشگاه صنعتی شاهرود از برگزاری دوره های آموزش بورس طی ترم جاری در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود،علی رضا سعادت افزود: دوره های آموزش بورس از هشت اسفند ساعت 12 الی 14 در قالب 16 جلسه توسط انجمن کارآفرینی دانشگاه برگزار می شود.

وی با بیان اینکه دانشجویان علاقه مند جهت شرکت در این دوره فرصت دارند تا پنجم اسفند ماه سال جاری به انجمن کارآفرینی مراجعه کنند افزود: هزینه شرکت در دوره برای هر نفر یکصد و 50 هزار ریال است.

سعادت اظهار داشت: همچنین یک دوره آموزش پیشرفته کارگاه تحلیل بورس  در قالب هفت جلسه توسط انجمن دانشجویی کارافرینی برگزار خواهد شد.

وی هزینه ثبت نام در این دوره را نیز یکصد و 50 هزار ریال برای هر یک نفر عنوان کرد و گفت: دانشجویان علاقه مند جهت ثبت نام تا هفتم اسفندماه به انجمن کارآفرینی مراجعه کنند.

آیدا غروی مدرس بورس، تدریس این دو دوره از کلاس ها را بر عهده دارد.