اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه دفاع از رساله دکتری دانشجوی فیزیک حالت جامد دانشکده فیزیک

برگزاری جلسه دفاع از رساله دکتری دانشجوی فیزیک حالت جامد دانشکده فیزیک
یکشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۴- ۱۵:۳۴:۵۴

جلسه دفاع از رساله دکتری مریم السادات لاجوردی دانشجوی مقطع دکتری رشته فیزیک حالت جامد در دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

مریم السادات لاجوردی دانشجوی دکتری رشته فیزیک حالت جامد دانشگاه صنعتی شاهرود با موفقیت از رساله دکتری خود دفاع کرد.

جلسه دفاع از رساله دکتری با عنوان "بررسی تجربی میکرو و نانوساختارهای نیمه هادی به منظور کاربرد در ادوات اپتوالکترونیک" به راهنمای اول دکتر حسین عشقی، راهنمای دوم دکتر محمد ابراهیم قاضی و استاد مشاور دکتر مرتضی ایزدی فرد، 27 بهمن ماه در اتاق سمینار دانشکده فیزیک برگزار شد.

داور داخلی جلسه دفاع دکتر محمدباقر رحمانی، داوران خارجی دکتر محققی و دکتر اردیانیان و نماینده تحصیلات تکمیلی دکتر مهدی انصاری راد بودند.