اخبار و رویدادها: نشست هیات رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود با دانشکده تربیت بدنی

نشست هیات رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود با دانشکده تربیت بدنی
یکشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۴- ۱۵:۵۹:۱۸

نشست هیات رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود با دانشکده تربیت بدنی

هیات رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود بیست و ششم بهمن ماه سال جاری در یازدهمین نشست دوره ای خود با دانشکده تربیت بدنی دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود،دکتر فاتح اظهار کرد: این دیدارها نشان از شان و جایگاه قلبی شما دارد. وی تصریح کرد: دانشکده تربیت بدنی با کسب عناوین برتر ورزشی باعث می شود که جایگاه دانشگاه بالا برود.

دکتر فاتح با اشاره بر وجود کلیه مقطع تحصیلی در این دانشکده اظهار داشت: میدان بزرگی برای آموزش و پژوهش گسترده شده است.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود با ارائه گزارش پیشرفت های دانشگاه افزود: فضاهای ورزشی را توسعه می دهیم.

وی با اشاره به صنعتی شدن دانشگاه و استقبال مردم و دانشگاهیان از این اقدام، دانشگاه را به درخت تنومندی تشبیه کرد که به بار نشسته و همه از میوه آن بهره مند می شویم.

دکتر فاتح با تقدیر از رئیس دانشکده تربیت بدنی برای پیگیری امور، گفت که ایشان و سایر پیشکسوتان این دانشکده خدمات ارزنده ای را به دانشگاه تقدیم نموده اند. رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود از همیاری دانشکده تربیت بدنی در ساخت خوابگاه دختران تشکر نمود.

رئیس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود هم در این جلسه با تقدیر از حضور هیات رئیسه، آماری از تعداد دانشجویان، اعضای هیات علمی و رشته گرایش های موجود در این دانشگاه ارائه داد و خواستار توجه بیشتر به این دانشکده شد.

توسعه فضاهای آموزشی، سرویس دهی خدمات آزمایشگاهی، داشتن نماینده در هیات ممیزه دانشگاه و کمیته منتخب مستقل از جمله مسائلی بود که در این جلسه مطرح و هیات رئیسه پاسخ دادند.