اخبار و رویدادها: دیدار اعضای هیات علمی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود از سرای سالمندان

دیدار اعضای هیات علمی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود از سرای سالمندان
شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۴- ۱۴:۳۸:۳۰

تعدادی از اعضای هیات علمی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) از سرای سالمندان ثامن الائمه (ع) این شهر دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، تعدادی از اعضای هیات علمی دانشکده تربیت بدنی این دانشگاه به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) در دیدار از سرای سالمندان شاهرود از سالمندان عیادت و از آنها دلجویی کردند.

همچنین طی جلسه ای با مدیر عامل مرکز سالمندان در مورد نحوه فعالیت بدنی، نقش فعالیت بدنی در ایجاد و حفظ سلامت جسمانی و روحی-روانی و همچنین استفاده از نرم های استاندارد جهت بررسی وضعیت سلامت بدنی سالمندان صحبت و تبادل نظر شد.

نظریان مدیر عامل مرکز سالمندان شاهرود هم در این جلسه افزود: از کلیه طرح های پژوهشی که بتواند به رفاه و سلامتی سالمندان کمک کند، استقبال می کند و از اساتید و صاحب نظران در کلیه رشته ها جهت ارائه طرح های کاربردی دعوت به عمل آورد.