اخبار و رویدادها: فراخوان مسابقه «پیشگیری از اعتیاد و ایدز» در مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی شاهرود

فراخوان مسابقه «پیشگیری از اعتیاد و ایدز» در مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۴- ۱۵:۳۰:۰۴

مسئول مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی شاهرود از فراخوان اولین مسابقه علمی،ادبی و هنری با موضوع «پیشگیری از اعتیاد و ایدز» در این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود،حسین خادمیان افزود: مسابقه «پیشگیری از اعتیاد و ایدز» با هدف پویاتر شدن مجموعه برنامه های پیشگیری از اعتیاد و ایدز و ارتقاء سلامت دانشجویان در مرکز مشاوره این دانشگاه برگزار می شود.

وی بخش علمی شامل مقاله های تخصصی، ترویجی و پژوهشی، بخش ادبی شامل شعر و داستان و بخش هنری شامل هنرهای تجسمی و حجمی، عکس، فیلم کوتاه، طراحی، نقاشی، خطاطی،کاریکاتور، پیام و پوستر را از جمله محورهای این مسابقه برشمرد.

خادمیان با بیان اینکه علاقه مندان فرصت دارند تا دهم اسفندماه سال جاری آثار خود را به مرکز مشاوره و سلامت دانشجویی تحویل دهند اظهار داشت: به تمام شرکت کنندگان جوایزی به رسم یاد بود تقدیم و آثار برگزیده نیز در قالب نمایشگاهی در معرض دید عموم قرار خواهند گرفت.

مسئول مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی شاهرود اضافه کرد: به نفرات اول تا سوم در هر محور هم جوایز نفیسی اهداء خواهد شد.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 32395560 تماس بگیرند.